Vsebina košarice

Hladilnik 200 lit. ČRN

Šifra izdelka: 5455

Cena z DDV:
495,00 € Cena brez DDV: 405,74 €
Izdelek je bil dodan v košarico.

Opis izdelka

Opis Hladilnik

Ko delate s svežimi sestavinami, je pomembno, da imate hladilnik, da bo vse ohlajeno čim dlje. Ta profesionalni beli hladilnik ima bruto prostornino 200 L in je opremljen s tremi nastavljivimi policami. To vam omogoča, da izberete najboljšo postavitev glede na vaše potrebe. Ponuja tudi prilagodljivost za razširitev števila polic za dodatne predelke. Vrata vključujejo ključavnico za dodatno udobje.

Dosleden hladilni sistem

Ta hladilnik ima uporabniku prijazen elektronski nadzor temperature in digitalni zaslon, ki omogoča enostavno branje in nastavitev temperature. Izdelke je mogoče hladiti v širokem temperaturnem območju. Ta hladilnik uporablja ventilirano hlajenje, kar pomeni, da ventilator kroži zrak v hladilniku, kar ohranja vsebino enakomerno ohlajeno. Hladilnik tudi preprečuje velike temperaturne razlike. Hitro doseže želeno temperaturo in zmanjša nastajanje ledu s ciklom hlajenja vsakih šest ur. Hladilnik uporablja hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC. Smer odpiranja vrat lahko prilagodite. Ima tudi dve nastavljivi sprednji nogi in dve zadnji kolesi, kar omogoča preprosto premikanje, če je potrebno.

Enostaven za čiščenje

Pred čiščenjem aparata obvezno izklopite in izvlecite vtič iz stenske vtičnice. Ta hladilnik ima plastično notranjost in prevlečeno jekleno zunanjost, ki ju je zaradi gladke površine enostavno čistiti. Preprosto uporabite vlažno krpo in majhno količino detergenta, da obrišete stene in police. Ne pozabite očistiti snemljivega antibakterijskega gumijastega tesnila in zagotoviti, da je vse temeljito posušeno, preden ga ponovno vklopite.

Lastnosti

Hladilno sredstvo R600a, ki ne vsebuje CFC

Najvišja temperatura okolja 30°C

Kompaktna zaščitna izolacija 4,2 cm

Temperaturno območje od -2 do 10°C

Poseben hladilni cikel za zmanjšanje nastajanja ledu

Specifikacije izdelka

Neto teža: 41 kg

Neto prostornina: 130 L

Zunanje mere: Š60 x G59 x V85 cm

Notranje mere: Š50 x G42 x V62 cm

230 V / 50 Hz / 1 faza 198 W


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si