Vsebina košarice

GN posoda PVC 1/2 200mm

Šifra izdelka: 5240

Cena z DDV:
15,99 € Cena brez DDV: 13,11 €
Izdelek je bil dodan v košarico.

Opis izdelka

Posoda Gastronorm - 1/2 GN - Globina 20 cm - Polikarbonat

Gastronorm (GN) posoda je nepogrešljiv del vsake gostinske kuhinje. V profesionalni kuhinji nikoli nimate dovolj GN posod ali pladnjev. Uporaba GN pladnjev enakih dimenzij naredi delo v kuhinji veliko bolj učinkovito. Ker se posode GN zlagajo na enega, so odlične za shranjevanje in zavzamejo malo prostora v kuhinji.

Kaj je Gastronorm?

Gastronorm je svetovni standard za velikost teh posod. Velika prednost tega je, da jih zaradi enakih dimenzij lahko uporabljate v kombinaciji z veliko gostinsko opremo. Ta GN posoda je na primer primerna za uporabo v pečicah, hladilnikih, zamrzovalnikih, solatah, vitrinah, bain mariu ipd. Uporaba GN pladnjev in posod enakih dimenzij naredi delo v kuhinji veliko bolj učinkovito. Poleg tega posoda GN izpolnjuje evropske zahteve glede varnosti hrane.

Prednosti polikarbonata

Uporaba polikarbonata v GN posodah ponuja številne prednosti. Na primer, ta material je skoraj neuničljiv in zaradi svoje prosojnosti lahko vidite skozenj na vse strani, tako da veste, kakšna je vsebina posode. Poleg tega je material brez vonja in okusa, ki ne absorbira teh lastnosti hrane. Največja prednost pa je enostavnost čiščenja. Polikarbonatne posode GN so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju, se hitro sušijo in so odporne na temperature od -40 do 100°C. Ta posoda GN ima tudi zapognjene robove in zaobljene vogale za dodatno podporo, zaradi česar je varna in enostavna za uporabo.

Specifikacije izdelka

Gastronorm velikost: 1/2 GN

Prostornina: 12,5L

Dimenzije: Š 32,5 x G 26,5 x V 20 cm


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si