Vsebina košarice

Parna kombinirana pečica - 10 pladnjev 1/1 GN / 60 x 40 cm - Analogna - 400 V

Šifra izdelka: 5330

Redna cena: 4.924,01 € Popust: 5,00% Cena z DDV:
4.677,81 € Cena brez DDV: 3.834,27 €

Opis izdelka

Kombinirana parna pečica

S tem modelom parne kombinirane pečice lahko na pari kuhate meso, ribe ali zelenjavo ter ohranite vitamine, okus in barvo dlje kot pri drugih načinih kuhanja. Kuhanje v pari prav tako preprečuje, da bi se hrana izsušila in poskrbi, da je videti odlično na krožnikih vaših gostov. Zaradi kombinacije vročega zraka in pare je ta kombinirana parna pečica vsestranski kuhinjski aparat, ki vam omogoča zamenjavo številnih kuhinjskih pripomočkov. Ta kombinirana parna pečica je idealna za uporabo s pladnji 1/1 GN ali pekači 60 x 40 cm. Naenkrat je na voljo do deset pladnjev.

Priročni gumbi za upravljanje

Ta kombinirana parna pečica ima močne grelne elemente iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo popolno in učinkovito porazdelitev toplote, tako da se meso in ribe enakomerno pečejo. Poleg tega je konvektomat opremljen s tremi ventilatorji z reverzno funkcijo in dvojno atermično zasteklitvijo. Vrata so zelo enostavna za nastavitev, tesnilo vrat pa je izdelano iz silikona za živila. Notranja lučka omogoča enostavno opazovanje, kako daleč ste v procesu kuhanja. Ta aparat je opremljen z dovodom vode z ventilom za proizvodnjo pare in odvodom vode. Je popolnoma prilagodljiv stroj s preprostimi analognimi kontrolami. Obstaja gumb za nadzor časovnika, temperaturnega območja in količine uporabljene pare. Obstaja tudi lučka za prikaz temperature, ki prikazuje, ali je kombinirana parna pečica dosegla nastavljeno temperaturo. Zadnji gumb je za nastavitev regulacije pare.

Čiščenje brez napora

Pred čiščenjem konvektomata je pomembno, da se prepričate, da se popolnoma ohladi. Ohišje, vrata in notranja komora so izdelani iz nerjavečega jekla in imajo zaobljene vogale. Tako je čiščenje zelo enostavno. Gladke površine lahko hitro in temeljito obrišete z mehko krpo, toplo vodo in blagim detergentom. Za čiščenje stekla na vratih potrebujete le toplo vodo.

Lastnosti

Varnostno stikalo proti pregrevanju

Širok temperaturni razpon, od 50-270°C

Nastavljiva regulacija pare od 0-100% pare

Učinkovita porazdelitev toplote zaradi prezračevalnega sistema

Za uporabo enostaven analogni nadzor pare, temperature in časovnika

Specifikacije izdelka

Neto teža: 105 kg

Kapaciteta: 10 x 1/1 GN pladnjev ali 10 x 60x40 cm pladnjev

Razdalja pladnja: 5 cm

Dimenzije: Š81 x G87 x V100 c

400V / 50Hz / 3 faze 11800W


Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...

Avtorske pravice

EMIL POGOREVC S.P.
Rimska cesta 98a
3311 Šempeter
G: 051 648 678 E: info@tehnonet.si