Vsebina košarice

Vakumirka HOBY

Šifra izdelka: 6590

Cena z DDV:
136,01 € Cena brez DDV: 111,48 €
Izdelek je bil dodan v košarico.

Opis izdelka

Vakumirka je vakuumsko pakirna naprava primerna  za domačo uporabo. Je zelo kompaktna in priročna. Omogoča hitro, nepredušno pakiranje, mariniranje in vakumiranje v posodi. Prav tako pa jo lahko uporabljamo samo za varjenje.

- Največja širina pakiranja: 32cm

- Razporeditev dela: samodejna in ročna integracija


image

Inteligentno vakuumsko preprosto delovanje, hitra hitrost črpanja in močan tesnilni učinek. Uporablja se lahko navadna vakuumska vrečka. Nizki stroški in enostavno vzdrževanje. Energetsko varčni bakreni transformator in neprekinjeno delo samo en dan  0,8 kWh. Zapakirajte paket izdelka le v  20-30 sekundah, na dan je mogoče zvakumirati  približno 300 paketov.

image

Ločeno tesnilo vakuumskega tesnila je nerazorno tesnilo z visokim izkoristkom in potrebujete le 3 sekunde. DZ-320 lahko ločeno zatesni torbo z zvitki, vrečke za prigrizke in vrečke s hrano.

image

Bodite previdni: Ne priporočamo, da jo uporabljate za črpanje velike količine tekočine ali velike količine izdelkov iz vode.

image

Zunanja črpalna vakuumska torba za shranjevanje: Lahko sesamo oblačila in odeje, tako da  prihranimo prostor.

image.

image

Mehki vakuum: Za mehke izdelke, kot so kruh, rdeči datlji in tako naprej, lahko ročno nadzirate vakuumski tlak.

image

Varnost in zaščita: Ima več varnostnih zaščitnih zasnov in zaščito pred preobremenitvijo PCB, uporabo večtočkovne funkcije zaščite pred pregrevanjem in do 5 zaščitnih slojev za toplotno izolacijo, tako da je stroj vedno na varnem delovnem območju. Grelna žica, gobica, visokotemperaturni lepilni trak in drugi dodatki se lahko neposredno zamenjajo, ne da bi morali vrniti izdelek. Je zelo preprost in priročen.

image

Rezalni nož: Stroj ima režo za vrečko in rezalni nož, vrečko lahko vstavite v vrečko in nato prosto razrežete. Prav tako lahko zapečateno vrečko odložite v režo za vrečko, da izrezujete vrečko, da jo lahko večkrat uporabite.

image


image


Velika izbira Tehtnic, Gostinske in Mesarske opreme

Na zalogi velika izbira tehtnic gostinske in mesarske...

Beri dalje

TEHNONET

Rimska cesta 98a
3311 Šempeter v Savinjski dolini

Tel. 051/648-678 (Emil)
Tel. 070/736-430 (Petra)

E mail: info@tehnonet.si

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...