Vsebina košarice

O podjetju

Podjetje Tehnonet je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo strojev in opreme. Svojo zgodbo je začelo pisati leta 2011, ko je lastnik podjetja  zase iskal točno določeno tehtnico, katero pa v Sloveniji zaradi premajhne ponudbe ni dobil. Tako je iz ideje nastal projekt odprtja spletne trgovine Tehnonet, ki se bo ukvarjala s prodajo tehtnic. Ob velikem povpraševanju je svojo ponudbo razširil še na  več produktov, ki se sedaj dobro prodajajo. Spletna trgovina Tehnonet je s svojo širitvijo ponudbe izdelkov dosegla svoje ciljne kupce tudi na tujih trgih.

POSLANSTVO:

Naše poslanstvo je izpolniti vsa pričakovanja naših kupcev, dosegati najvišjo raven kakovosti in zadovoljstva.

VIZIJA:

Vizija h kateri stremi podjetje Tehnonet, je razširiti ponudbo in se uvrstiti še na več tujih trgov, kjer je povpraševanje po gostinski in mesarski opremi še večje kot pri nas. Prav tako pa je največja želja postati najboljši prodajalec tehtnic, gostinske in mesarske opreme v Sloveniji.

tehnonet tehtnice dvigala stroji – kopija.png

Velika izbira Tehtnic, Gostinske opreme in orodja za dom

četrtek, 01. januar 1970

Na zalogi velika izbira tehtnic po zelo ugodnih cenah: Talna Tehtnica, Namizna Tehtnica, Viseča tehtnica, Industrijska Tehtnica, Žepna Tehtnica, Tehtnica...

Beri dalje

TEHNONET

Pod smrekami 14
3311 Šempeter v Savinjski dolini

Tel. 051/648-678 (Emil)
Tel. 070/736-430 (Petra)

E mail: info@tehnonet.si

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih, akcijah, ...